Hiányzás

Kedves Szülők!

A kialakult járványhelyzet miatt a későbbiekben nem fogadhatunk el szülői igazolást. Minden hiányzást, akár egy napost is, orvosi igazolással kell igazolni.
Arról még nem kaptam információt, hogy ha valamilyen családi esemény miatt nem jön a tanuló iskolába, akkor hogyan kell igazolni. Elképzelhetőnek tartom, hogy előre kell írásban kikérőt kérni az iskolától.

Nekünk, minden nap 9 óráig jelentenünk kell a hiányzókat, és azt is, hogy miért hiányzik a tanuló.Önkéntes karantén, hatósági karantén, covidos, egyéb betegség.
Arra kérem a Szülőket, ha gyermekük nem jön iskolába, akkor reggel 8-ig értesítsenek az okáról (SMS, e-mail,messenger).
Ma kaptuk a hírt, hogy a gyógytestnevelési órák nem lesznek megtartva.

A szülői értekezlettel kapcsolatban még hezitálok. Az iskolában nem tartható meg személyesen. Lehetne a TEAMS, a gyerekek bejelentkezésével, de ott elég rossz a kapcsolat, nem tudunk beszélgetni, így ennek sok értelmét nem látom. Ebben az esetben elküldöm az információkat e-mailben és akinek kérdése van, keressen meg valamelyik csatornán.( +36 30 508 4659)
Másik lehetőség lehetne, igény szerint, hogy a Bókay kertben (valahol) tartok szülőit. Kérem a Szülőket, hogy a messenger csoportba írjanak, hogy van-e igény a személyes találkozóra vagy elég a levél.

A gyerekekkel üzentem, hogy jónak tartom a “Kompetenciafejlesztés matematikából” munkatankönyvet, amelynek ára 1200 Ft. Ha nincs ellenére senkinek,akkor megrendelem és kérem, aki még nem küldte be a pénzt, holnapra küldje be.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
Seres Ildikó