Bókay digitális témahét és Közbigyó Projekt

Kedves Szülők!

A második félév elején iskolánkban az alsó- és a felső tagozaton ismét megrendezésre kerül a Közbigyó Projekt, amely a Digitális témahéthez kapcsolódik majd.

Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink a hagyományos, tantárgyakhoz kapcsolt tanulást kiegészítsék ezzel a közösségi élménnyel.
Ezen keresztül gyakorolják, hogyan tűzzenek ki saját csoport-célokat, megtanulják, hogyan kell egy bonyolultabb feladatot önállóan részekre, lépésekre bontani és aztán megvalósítani, végül meg is mutatni munkájukat nagyobb közönség előtt.
Csoportos projekt-tevékenységük során a gyerekek új készségekre, kompetenciákra tesznek szert, megtudhatják magukról, mi érdekli őket, miben jók igazán,  ezzel fejlődik önértékelésük és gazdagodik az egész iskola közössége.

Köszönjük, ha szülőként támogatja ezt a kezdeményezést azzal, hogy gyermeke csoportját mentorálja, hiszen a Közbigyó Projekt kifejezetten a szülői mentorokra  épít. A 4-5 fős projektcsoportok megalakításának határideje február 15.
A projektmunkára 5 hét áll rendelkezésre, a bemutatók a március 23-i héten lesznek, a Digitális témahét keretében.  Kérem, olvassa el a program részletesebb leírását az iskola honlapján vagy az alábbi linken: http://www.kozbigyo.hu/digitalis-temahet-2020/

A további kapcsolattartás miatt az induló projekteknek és a jelentkező mentorszülőknek regisztrálniuk kell február 15-ig itt: http://www.kozbigyo.hu/jelentkezes/

Együttműködését előre is köszönöm.

Sok örömöt és sikert kívánok a csoportok projektmunkáihoz!

Baldaváriné Juhász Éva
intézményvezető